The Solo Lilia

More Than Just An Lilia.

Lätt hänt

Ja det är verkligen lätt hänt att ens skärm på mobilen går sönder så är det bara. Ja det kan vara så att det är dags för ett iPhone glasbyte, och det är ju så bra att det är så enkelt att få gjort nu. Det är bara att lämna in den hon några som fixar det och sen hämta ut den lite senare och så är den som ny.
 Ja det är bra när det kan vara så enkelt och man slipper att vänta länge eller att man måste skaffa sig en hot ny mobil, ja det är inte så kul det inte. 

Tacksamt att det finns

Ja det är skönt att det går att fixa på det viset så att man slipper hålla på och köpa nytt och lägga ut massor med pengar när man kan lägg ut mindre och få så gott som ny mobil ändå. Ja jag tycker verkligen att det är värt att man prövar att laga sin mobil om man kan för det kan verkligen vara värt det.
Vi har gjort det flera gånger och det har varit värt det och det är så smidigt. Så fler borde prova det och inte bara ge upp och gå ut och kap en ny på en gång. Ja det är värt att pröva i alla fall det är vad jag tycker och det är ett tips till alla där ute com hellre lägger sina pengar på något annat än att köpa en ny mobil.

Men hur som helst så vill man ju ha en fungerande mobil och det är skönt att det finns några alternativ att ta till när det så är dags för en själv. Ja när man väl hamnar i den situationen som man säkert kommer att hamna i förr eller senare. Så det är bra att det finns.